Lihapulla-tortellinikeitto
Lihapulla-tortellinikeitto valmistuu nopeasti ja hieman huijaamalla. Avun kiireisen kokin arkiruokarumbaan tuovat valmiit juustotäytteiset tortellinit, lihapullat ja maustettu ruokakerma.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Lihapulla-tortellinikeitto:
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 3 porkkanaa
- 1,2 l lihalientä
- 10 mustapippuria
- 1 laakerinlehti
- 1 pkt (250 g) valmiita juustotäytteisiä tortellineja
- 20 valmista lihapullaa
- 1 dl Kolme yrttiä -ruokakerma (Crea Valio)
- (suolaa)
Päälle:
- basilikaa ja lehtipersiljaa
Valmistusohje
Lihapulla-tortellinikeitto tehdään helposti näin:
1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori porkkanat ja kuutio. Laita kattilaan sipulit, porkkanat, lihaliemi, mustapippurit ja laakerinlehti. Keitä noin 10 minuuttia ja keitä toisessa kattilassa sillä aikaa tortellinit.
2. Lisää keittoon tortellinit, puolitetut lihapullat ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta tarvittaessa suolalla. Lisää hienonnettu basilika ja lehtipersilja.
Lisää reseptejä:
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lihapulla-tortellinikeitto