Korvasieni-parsapestopasta
Tässä kevään ihanin pasta! Juhlava pastaherkku syntyy rapeaksi paistetusta korvasienestä ja parsapestosta.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
Pasta:
- 350 g pastaa
- 4 dl esikäsiteltyjä ja hienonnettuja korvasieniä
- 25 g voita
Parsapesto
- 250 g vihreää parsaa
- 1 dl pinjansiemeniä
- 1 pieni valkosipulinkynsi
- 1 nippu tuoretta basilikaa
- 1 dl parmesaanijuustoraastetta
- 1 dl oliiviöljyä
lisäksi
- ½ dl pinjansiemeniä
- parmesaanijuustoraastetta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Korvasieni-parsapestopasta
Onko niin, että kaikki korvasienet on ryöpättävää…apua
Tunniskseen
Terveisin vode