Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Hasselpähkinä-nutellakeksit

Nutella-täytetyt pähkinäiset keksit käyvät pieninä leivoksina kahvipöydässä.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
20  annosta

Ainekset

Hasselpähkinä-nutellakeksit

  • 2 dl teffjauhoja
  • 1 ½ dl hasselpähkinäjauhoja
  • 1 dl vaahterasiirappia
  • 5 rkl rypsiöljyä
  • ripaus suolaa

Täyte:

  • noin 1 ½ dl hasselpähkinä- suklaalevitettä (Nutella)

Valmistusohje

1. Sekoita kuivat aineet. Lisää vaahterasiirappi ja öljy sekä suola. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

2. Pyörittele taikinasta noin 40 kappaletta peukalonpäänkokoisia palloja leivinpaperoiduille uunipelleille. Paista uunin keskitasolla 175 lämpöasteessa noin 15 minuuttia.

3. Anna keksien jäähtyä ritilällä. Levitä notkeaa suklaatahnaa pikkuleivän pohjalle, ja paina toinen keksi päälle.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 24/17.

Nutella sopii leivontaan:

kotitekoinen hasselpähkinälevite nutella

Hasselpähkinä-suklaalevite eli kotitekoinen Nutella

Nutella_suklaakeksit

Nutella-suklaakeksit

nutella-banaaniboston

Nutella-banaaniboston

Ruoka.fi: Nutella-täytteiset suklaasydämet


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hasselpähkinä-nutellakeksit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.