Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kastike kalkkunalle

Kalkkunan kastikkeessa maistuvat marjat ja tujaus portviiniä. Punaherukka- tai pihlajanmarjahyytelöllä saat helposti maustettua kalkkunan paistoliemeen ja kermaan tehdyn kastikkeen.

Ainekset

Kastike kalkkunalle:

  • 5 dl kalkkunan paistolientä
  • 2 rkl punaherukka- tai pihlajanmarjahyytelöä
  • 1 dl kermaa
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • (soijakastiketta)
  • (2 rkl portviiniä tai madeiraa)

Valmistusohje

  1. Kuumenna liemi. Sekoita hyytelö kuumaan liemeen.
  2. Sekoita jauhot kermaan ja lisää suurus liemeen ohuena nauhana koko ajan sekoitellen. Mausta kalkkunan kastike viinillä ja tarpeen mukaan soijalla.

Katso myös: Kalkkunarulla joulupöytään – onnistu valmistuksessa ja yllätä hittiohjeella


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kastike kalkkunalle

Sinun täytyy kommentoidaksesi.