Muffinit
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Munaton
Ainekset
- 2 dl soijamaitoa tai omenamehua
- 1.5 dl sokeria
- 100 g laktoositonta margariinia
- 0.5 tl etikkaa
- 1.5 dl perunajauhoja
- 0.5 dl tattarijauhoja
- 1 dl täysjyvämaissijauhoja
- 1 dl täysjyväriisijauhoja
- 2.5 tl leivinjauhetta
- (rusinoita, pähkinää)
pinnalle:
- tomusokeria, vettä
Valmistusohje
- Sekoita keskenään soijamaito tai omenamehu ja sokeri. Lisää peruna-, tattari-, täysjyvämaissi- ja täysjyväriisijauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Sekoita ainekset nopeasti, älä vaivaa taikinaa.
- Jaa taikina kaksinkertaisiin paperivuokiin. Ripottele pinnalle makusi mukaan rusinoita, pähkinärouhetta tms. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Halutessasi voit koristella pinnalle tomusokeri-vesikuorrutuksella.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Muffinit