Tulinen sahramimajoneesi
Tulinen sahramimajoneesi on maukas dippikastike, joka saa potkua chilitahnasta. Kokeile tulista sahramimajoneesia rapujen kastikkeena.
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
Perusmajoneesi
- 2 kananmunankeltuaista
- 2 tl dijonsinappia
- 2 dl rypsiöljyä
Lisäksi
- ½ pkt (à 0,5 g) sahramia
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl tomaattisosetta
- 1 tl sambal oelek -chilitahnaa
Valmistusohje
1. Valmista ensin perusmajoneesi.
2. Sekoita sahrami pikkukulhossa sitruunamehun joukkoon.
3. Mausta majoneesi sahramiliuoksella, tomaattisoseella ja chilitahnalla.
Kokeile myös muita maukkaita majoneesikastikkeita: Helppo majoneesi Aioli eli valkosipulimajoneesi Harissamajoneesi Ruoka.fi: Chilimajoneesi
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tulinen sahramimajoneesi