Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tulinen sahramimajoneesi

Tulinen sahramimajoneesi on maukas dippikastike, joka saa potkua chilitahnasta. Kokeile tulista sahramimajoneesia rapujen kastikkeena.

Ainekset

Perusmajoneesi

  • 2 kananmunankeltuaista
  • 2 tl dijonsinappia
  • 2 dl rypsiöljyä

Lisäksi

  • ½ pkt (à 0,5 g) sahramia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl tomaattisosetta
  • 1 tl sambal oelek -chilitahnaa

Valmistusohje

1. Valmista ensin perusmajoneesi.

2. Sekoita sahrami pikkukulhossa sitruunamehun joukkoon.

3. Mausta majoneesi sahramiliuoksella, tomaattisoseella ja chilitahnalla.

Kokeile myös muita maukkaita majoneesikastikkeita: Helppo majoneesi Aioli eli valkosipulimajoneesi Harissamajoneesi Ruoka.fi: Chilimajoneesi


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tulinen sahramimajoneesi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.