Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Ananas-paprikasalsa

Hedlmäinen, chilistä makua saava salsa sopii grillipihvin kaveriksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 300 g tuoretta ananasta tai ananasmurskaa
  • 1 oranssi tai vihreä paprika
  • ½ punasipuli
  • 1 punainen chili
  • 3 rkl silputtua, tuoreta korianteria
  • ½ sitruunan mehu
  • ½ tl jeeraa
  • ½ tl suolaa
  • ripaus mustapippurirouhetta
  • 1 tl sokeria

Valmistusohje

  1. Leikkaa ananas viipaleiksi, kuori se ja kuutioi mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Voit korvata ananaksen myös säilötyllä ananasmurskalla.
  2. Halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi samankokoisiksi paloiksi kuin ananas. Silppua sipuli, hienonna chili, josta siemenet on poistettu.
  3. Sekoita keskenään sitruunamehu, suola, sokeri ja mausteet. Jos käytät säilykeananasta, älä lisää sokeria. Sekoita kastike salsan joukkoon. Anna salsan maustua hetki jääkaapissa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Ananas-paprikasalsa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.