Balsamicorypäleet

Balsamicorypäleet 

30
min
alle 30 min
Balsamicorypäleet sopivat seuraksi paahdetulle leivälle. Lisää vielä juustoviipale ja nokare punaviinihyytelöä ja nauti!

Ainekset

2 dl halkaistuja, tummia viinirypäleitä
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl ruokokidesokeria
ripaus sormisuolaa

Valmistusohje

Nosta kaikki ainekset kuumalle paistinpannulle ja kääntele hetki tai kunnes viinirypäleet luovuttavat hieman nestettä. Nauti balsamicolla aateloitujen rypäleiden kanssa leipää, juustoja ja punaviinihyytelöä.

Lisää reseptejä:

Siirappirypäleet
Hedelmiä viinisiirapissa
Ruoka.fi: Waldorfin salaatti

 

Kotiliesi toimitus
Pekka Holmström/Otavamedia