Chili-kanapasta
Totuta makuhermosi chilin tulisuuteen ja ennen kuin huomaatkaan, olet jäänyt siihen koukkuun. Chilirouhe korvaa myös tuoreen chilin.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Chili-Kanapasta
- 3 broilerin fileeleikettä
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 tl suolaa
- 1 tl broilerimaustetta (suolaton)
- 3 viipaletta pancettaa tai Italian pekonia
- 4 tomaattia
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 dl kuohukermaa
- 1 dl parmesaanijuustoraastetta
- 1 dl pastan keitinlientä
- ½ ps (à 80 g) babypinaattia
- 1 ½ tl chilirouhetta
lisäksi
- 350 g pennepastaa
Valmistusohje
Chili-kanapasta tehdään helposti näin:
1. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista broilerinfileet molemmin puolin. Mausta fileet suolalla ja broilerimausteella. Peitä pannu kannella ja anna hautua kypsiksi.
2. Pilko pekonit, tomaatit ja valkosipulinkynnet. Nosta pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen.
3. Viipaloi broilerinfileet ja nosta uunivuokaan odottamaan. Valuta päälle pannulle valunut liemi. Älä pese pannua.
4. Paahda pannulla pekonipalat ja lisää lopuksi joukkoon valkosipulit, tomaatit ja broileripalat liemineen.
5. Lisää kerma, parmesaanijuustoraaste, pinaatinlehdet ja chilirouhe. Nosta kastikkeen joukkoon desi pastan keitinlientä ja sekoita. Valuta pasta.
6. Keitä kastiketta muutama minuutti kasaan ja kääntele joukkoon keitetty pasta.
Vinkki: Tarjoa chili-kanapasta raikkaan, pizzerin kaalisalaatin kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Chili-kanapasta