Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Glögikastike

Mustaherukkainen glögikastike sopii kinkun tai vaikka jouluisen lintupaistin lisukkeeksi.

Ainekset

  • 2 dl mustaherukkamehua
  • 2 dl vettä
  • 2 dl punaviiniä
  • 1 rkl glögimausteseosta
  • 1 appelsiinin raastettu kuori
  • mustapippuria myllystä
  • 2 ½ dl ruokosokeria

Valmistusohje

Mittaa ainekset laakeaan paistokasariin ja keitä, kunnes seos sakenee siirappiseksi. Siivilöi mausteet pois ja tarjoa siirappisena kastikkeena liharuokien kanssa.

Reseptillä valmistuu 5dl kastiketta.

Lisää reseptejä: Appelsiinikastike ankalle Ruoka.fi: Omenainen kastike kinkulle


Kommentoi

Kommentoi juttua: Glögikastike

Sinun täytyy kommentoidaksesi.