Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Grillatut vesimelonivartaat ja minttu-jogurttikastike

Grillatut vesimelonivartaat ja minttu-jogurttikastike maistuvat tuhdin grilliaterian raikkaana päätöksenä. Grillaaminen antaa vesimelonille uudenlaisen vivahteen.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Vesimelonivartaat:

  • ½ pieni vesimeloni
  • 2 rkl hienonnettua minttua

Minttu-jogurttikastike

  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 1 dl hienonnettua minttua
  • 1 limetin kuori
  • 1 tl sokeria
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Lohko vesimeloni ja poista kuoret. Leikkaa vesimelonista pitkänomaisia paloja ja työnnä niihin grillitikut.

2. Sekoita kastikkeen ainekset ja anna maustua viileässä hetkisen enne tarjoilua.

3. Grillaa vesimelonitikut kuumalla grillillä nopeasti molemmin puolin. Nosta tarjolle ja ripottele pinnalle hienonnettua minttua. Tarjoile dippikastikkeena minttu-jogurttikastiketta.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Grillatut vesimelonivartaat ja minttu-jogurttikastike

LOB

mielenkiintoista, pitänee kokeilla ja maistaa !

Sinun täytyy kommentoidaksesi.