Grillatut vesimelonivartaat ja minttu-jogurttikastike
Grillatut vesimelonivartaat ja minttu-jogurttikastike maistuvat tuhdin grilliaterian raikkaana päätöksenä. Grillaaminen antaa vesimelonille uudenlaisen vivahteen.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Vesimelonivartaat:
- ½ pieni vesimeloni
- 2 rkl hienonnettua minttua
Minttu-jogurttikastike
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- 1 dl hienonnettua minttua
- 1 limetin kuori
- 1 tl sokeria
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Lohko vesimeloni ja poista kuoret. Leikkaa vesimelonista pitkänomaisia paloja ja työnnä niihin grillitikut.
2. Sekoita kastikkeen ainekset ja anna maustua viileässä hetkisen enne tarjoilua.
3. Grillaa vesimelonitikut kuumalla grillillä nopeasti molemmin puolin. Nosta tarjolle ja ripottele pinnalle hienonnettua minttua. Tarjoile dippikastikkeena minttu-jogurttikastiketta.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Grillatut vesimelonivartaat ja minttu-jogurttikastike
mielenkiintoista, pitänee kokeilla ja maistaa !