Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Jouluinen karpaloviinietikka

Karpaloviinietikka antaa viimeisen silauksen välipäivänä tarjottavalle salaatille.

Ainekset

  • 2 dl valkoviinietikkaa
  • 2 dl vettä
  • 2 dl sokeria
  • 1 ½ dl pakastekarpaloita
  • 1 pieni kanelitanko

Valmistusohje

1. Mittaa kattilaan kaikki ainekset. Keitä 5 minuuttia.

2. Valuta sideharson läpi ja valuta puhtaisiin pikkupulloihin. Jäähdytä. Valmista viinietikkaa syntyy noin puoli litraa.

Lisää jouluisia reseptejä: Viikunasinappi Punajuurichutney Ruoka.fi: Mausteöljyt ja -etikat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Jouluinen karpaloviinietikka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.