Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Juustokranssi

Juustokranssi on upea alkupala jouluisen sangrian kanssa tai hieno lopetus jouluillalliselle.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Juustokranssi:

  • 3-4 erilaista juustoa noin 200–300 g/ laji (Välimeren gouda, cheddar, manchego, chevrette-vuohenjuusto)
  • kalamataoliiveja
  • vihreitä paprikatäytteisiä oliiveja
  • tuoretta rosmariinia
  • punainen paprika

Lisäksi

  • cocktailtikkuja

Valmistusohje

Juustokranssi tehdään helposti näin:

1. Leikkaa juustot kuutioksi. Asettele ne lautaselle ryhmiin ympyräksi. Laita oliiveja koristeiksi, loput kulhoon.

2. Koristele kranssinreuna rosmariinilla. Tee paprikasta punainen nauha.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 27/2016.

Herkkuja juustolautaselle:

juustolautanen

Juustolautanen

Hunajainen briejuusto

Hunajainen briejuusto

marinoitu manchego

Marinoitu manchego

Ruoka.fi: Juustopallot


Kommentoi

Kommentoi juttua: Juustokranssi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.