Juustolla täytetyt paprikat
Juustolla täytetyt paprikat ovat maukasta ja värikästä naposteltavaa. Pienet paprikat täytetään kolmella eri juustolla: halloumilla, emmentaalilla ja ricotalla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
- 400 g makeita, pieniä ja erivärisiä paprikoita
- 3 dl emmentaalijuustoraastetta
- 200 g halloumijuustoa
- 200 g ricottajuustoa
- 1 timjaminoksa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Juustolla täytetyt paprikat tehdään helposti näin:
1. Huuhtele paprikat, halkaise ja poista siemenkodat. Leikkaa halkaistut paprikat vielä kahteen lohkoon.
2. Raasta halloumi karkeaksi ja sekoita emmentaljuustoraasteen ja ricotan kanssa sekaisin. Riivi juustoseoksen joukkoon timjamin- lehdet ja mausta seos pippurilla. Täytä paprikalohkot juustoseoksella.
3. Gratinoi juustolla täytetyt paprikat 225-asteisessa uunissa grillivastusten alla 5–10 minuuttia tai, kunnes juusto on kauniin ruskea.
Kokeile myös muita pikkuherkkuja: Guacamolemunat Lohicrostinit Vuohenjuustobruschettat Ruoka.fi: Parsamousse
Kommentoi
Kommentoi juttua: Juustolla täytetyt paprikat