Karamellisoitu verigreippi
Karamellisoitu verigreippi on piristävän raikas herkku, joka maistuu niin brunssipöydässä kuin jälkiruokanakin.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 1 annos
- Gluteeniton
- Kasvis
- Kevyt
- Laktoositon
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 1 verigreippi
- 2-3 rkl ruokosokeria
- pekaanipähkinöitä/vahvaa minttua
Valmistusohje
Kuumenna uunin grillivastukset 250 asteisiksi.
Valitse painava greippi, se on mehukkain. Halkaise greippi ja pane puolikkaat uunivuokaan. Ripottele päälle reilusti sokeria.
Grillaa verigreippejä uunissa kunnes niiden reunat alkavat saada hieman väriä.
Viimeistele hedelmät pähkinärouheella ja /tai minttusilpulla.
Nauti hieman jäähtyneenä brunssilla tai kevyenä jälkiruokana.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Karamellisoitu verigreippi