Kasvis-lohipihvit
Lohipihveihin sopii hyvin porkkana ja peruna. Kasviksilla voi korvata osan pääraaka-aineesta.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Kasvis-lohipihvit:
- 150 g porkkanaa
- 150 g perunaa
- 20 ruskeaa mantelia
- 400 g nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
- 1 ½ rkl hienonnettua tilliä
- 1 kananmuna
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Paistamiseen
- öljyä
Valmistusohje
Lohi-kasvispihvit valmistuvat helposti näin:
1. Pese ja kuori porkkanat ja perunat, ja keitä paloiteltuna kypsiksi. Anna jäähtyä. Nosta mantelit monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Aja tasaiseksi, karkeaksi massaksi.
2. Lisää joukkoon paloiteltu lohifilee, keitetyt ja jäähtyneet kasvikset, hienonnettu tilli, kananmuna ja mausteet. Aja tasaiseksi massaksi.
3. Muotoile kostutetuin käsin lohimassasta pihvejä ja paista miedolla lämmöllä öljyssä käännellen.
Vinkki: Pihvit voi kypsentää myös uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Katso myös: Kalaletit ja höyrytettyjä kasviksia
Katso myös Anna,fi/ruoka: Lohi-kasviskääröt
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kasvis-lohipihvit