Vadelma-vuohenjuustosalaatti
Vadelma-vuohenjuustosalaatti on oikea herkkusalaatti, jolle vadelmat ja nektariinit antavat kesäistä raikkautta.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
Vadelma-vuohenjuustosalaatti
- 4 leipäviipaletta
- 4 vuohenjuustoviipaletta
- 1 pussi salaattisekoitusta
- 5 dl vadelmia
- 2 nektariinia
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl vadelmanmakuista balsamiviinietikkasiirappia (Blaze)
Valmistusohje
Vadelma-vuohenjuustosalaatti valmistuu helposti näin:
1. Paista leipäviipaleet kevyesti öljyssä pannulla. Paista myös juustoviipaleet ja nosta ne leipäpalojen päälle.
2. Levitä salaatti tarjoiluvadille. Kaada päälle vadelmat ja lohkotut nektariinit. Nosta vuohenjuustoleivät vadin reunoille. Viimeistele vadelma-vuohenjuustosalaatti öljyllä ja balsamicosiirapilla.
Vinkki! Kastikkeeksi sopii valmis balsamiviinietikkasiirappi tai voit keittää sen itse vadelmamehusta, balsamicosta ja sokerista.
Lue myös Anna.fi: vuohenjuustosalaatti
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vadelma-vuohenjuustosalaatti