Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vadelma-vuohenjuustosalaatti

Vadelma-vuohenjuustosalaatti on oikea herkkusalaatti, jolle vadelmat ja nektariinit antavat kesäistä raikkautta.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Vadelma-vuohenjuustosalaatti

  • 4 leipäviipaletta
  • 4 vuohenjuustoviipaletta
  • 1 pussi salaattisekoitusta
  • 5 dl vadelmia
  • 2 nektariinia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl vadelmanmakuista balsamiviinietikkasiirappia (Blaze)

Valmistusohje

Vadelma-vuohenjuustosalaatti valmistuu helposti näin:

1. Paista leipäviipaleet kevyesti öljyssä pannulla. Paista myös juustoviipaleet ja nosta ne leipäpalojen päälle.

2. Levitä salaatti tarjoiluvadille. Kaada päälle vadelmat ja lohkotut nektariinit. Nosta vuohenjuustoleivät vadin reunoille. Viimeistele vadelma-vuohenjuustosalaatti öljyllä ja balsamicosiirapilla.

Vinkki! Kastikkeeksi sopii valmis balsamiviinietikkasiirappi tai voit keittää sen itse vadelmamehusta, balsamicosta ja sokerista.

Lue myös Anna.fi: vuohenjuustosalaatti


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vadelma-vuohenjuustosalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.