Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Lehtikaalisipsit

Paahda öljyllä siveltyä lehtikaalia uunissa sipseiksi. Tarjoa herkulliset lehtikaalisipsit lisukkeena tai naposteltava herkkuna.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Lehtikaalisipsit

  • 400 g lehtikaalia
  • 4 rkl öljyä
  • ripaus cayennenpippuria
  • 1 tl valkosipuli- tai sitruunasuolaa

Valmistusohje

Lehtikaalisipsit valmistuvat helposti näin:

1. Huuhdo ja kuivaa kaalin lehdet. Poista kova lehtiruoti ja nypi pehmeät lehdet suupaloiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

2. Sekoita mausteet lehdille ja paahda uunissa 150 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes ovat rapeita.

Vinkki: Tarjoa lehtikaalisipsit lisukkeena tai naposteltavana herkkuna esimerkiksi avokadotahnan, helpon hernehummuksen tai kermaviilikastikkeen kanssa.

Lue myös Anna.fi: Näin teet maukkaat lehtikaalikääryleet


Kommentoi

Kommentoi juttua: Lehtikaalisipsit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.