Lehtikaalisipsit
Paahda öljyllä siveltyä lehtikaalia uunissa sipseiksi. Tarjoa herkulliset lehtikaalisipsit lisukkeena tai naposteltava herkkuna.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Lehtikaalisipsit
- 400 g lehtikaalia
- 4 rkl öljyä
- ripaus cayennenpippuria
- 1 tl valkosipuli- tai sitruunasuolaa
Valmistusohje
Lehtikaalisipsit valmistuvat helposti näin:
1. Huuhdo ja kuivaa kaalin lehdet. Poista kova lehtiruoti ja nypi pehmeät lehdet suupaloiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
2. Sekoita mausteet lehdille ja paahda uunissa 150 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes ovat rapeita.
Vinkki: Tarjoa lehtikaalisipsit lisukkeena tai naposteltavana herkkuna esimerkiksi avokadotahnan, helpon hernehummuksen tai kermaviilikastikkeen kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lehtikaalisipsit