Mansikkajälkiruoka
Mansikkajälkiruoka on helppo kesäherkku, joka valmistuu vaivatta vaikka mökillä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 1 dl kondensoitua maitoa
- 0,5 dl turkkilaista jogurttia
- 250 g mascarponejuustoa
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 l mansikoita
- savoiardikeksejä tai muita pitkänomaisia keksejä
Valmistusohje
1. Sekoita kondensoitu maito, jogurtti, mascarpone ja vaniljasokeri.
2. Perkaa mansikat ja kokoa marjoista, jogurttiseoksesta ja kekseistä korkeisiin laseihin mansikkajälkiruoka.
Kokeile myös muita mansikkajälkiruokia: Valkosuklaiset liköörimansikat Mansikkakeitto Jäinen mansikka-pähkinäkakku Ruoka.fi: Mansikkatiramisu
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mansikkajälkiruoka