Marinoitu Gruyére-juusto ja mansikat
Marinoitu, sveitsiläinen Gruyére-juusto on nopea ja helppo juhlabuffan herkku. Se maistuu mansikoiden ja kuohujuoman kanssa tarjottuna.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 20 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
Ainekset
- 350 g Gruyére AOP Réserve -juustoa
Marinadi
- 3 rkl hunajaa
- 3 rkl hyvää neitsytöljyä
- 1 tl karkeaa dijoninsinappia
- ¼ tl mustapippuria
Valmistusohje
- Leikkaa juusto noin puolen sentin paksuiksiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet tarjoiluvadille.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lusikoi juustoviipaleiden päälle.Anna maustua vähintäin pari tuntia, mielummin seuraavaan päivään.
- Ota juusto lämpimään noin puoli tuntia ennen tarjoiluhetkeä. Koristele juustovati mansikoilla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Marinoitu Gruyére-juusto ja mansikat