Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Marinoitu Gruyére-juusto ja mansikat

Marinoitu, sveitsiläinen Gruyére-juusto on nopea ja helppo juhlabuffan herkku. Se maistuu mansikoiden ja kuohujuoman kanssa tarjottuna.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
20  annosta

Ainekset

  • 350 g Gruyére AOP Réserve -juustoa

Marinadi

  • 3 rkl hunajaa
  • 3 rkl hyvää neitsytöljyä
  • 1 tl karkeaa dijoninsinappia
  • ¼ tl mustapippuria

Valmistusohje

 

 

  1. Leikkaa juusto noin puolen sentin paksuiksiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet tarjoiluvadille.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lusikoi juustoviipaleiden päälle.Anna maustua vähintäin pari tuntia, mielummin seuraavaan päivään.
  3. Ota juusto lämpimään noin puoli tuntia ennen tarjoiluhetkeä. Koristele juustovati mansikoilla.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Marinoitu Gruyére-juusto ja mansikat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.