McPatonki - patonki pikkelöidyillä kasviksilla
Patonkia, pateeta ja pikkelöityjä kasviksia. Kuumin katuruokakunkku yhdistää ranskalaisen ja vietnamilaisen keittiön.
- Maidoton
Ainekset
- 1 valmis patonki
- 2 ½ dl majoneesia
- 200 g maalaispateeta pikkelöityjä kasviksia (kts. ohje)
- 1 punainen chili
- 1 dl kevätsipulia
- ½ ruukkua korianteria
Valmistusohje
1. Leikkaa patonki kolmeen tai neljään osaan. Halkaise joko päältä tai sivusta. Voitele majoneesilla.
2. Leikkaa maalaispateesta ohuita siivuja ja laita leivän väliin.
3. Laita pikkelöidyt kasvikset reilusti leivän väliin.
4. Leikkaa chili ja kevätsipuli ohuiksi viipaleiksi ja ripottele täytteiden päälle. Viimeistele tuoreella korianterilla.
Katso myös muita reseptejä:
Leipätaskut Puolukkapatonki Vuohenjuustobruschetta Bagelit Ruoka.fi: Camembert-patonki
Kommentoi
Kommentoi juttua: McPatonki - patonki pikkelöidyillä kasviksilla