Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Napue Cranberry Gin & Tonic -vaahto

Tämä unelmankevyt aikuisten jälkiruoka sopii juhla-aterian raikkaaksi päätökseksi.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 3 dl pakastekarpaloita
  • 2 kananmunan valkuaista
  • 1 - 1 ½ dl tomusokeria
  • 1 rkl silputtua, tuoretta rosmariinia
  • 1 dl tonicvettä
  • ½ dl giniä (Napue)
  • 4-5 liivatetta

Valmistusohje

 

  1. Pehmitä liivatteet kylmässä vedessä ja sulata ne 1/2 dl tonicvesitilkkaan. Liivatteen määrä rippuu käytettävissä olevasta hyytymisajasta.
  2. Pane jäiset kapalot, valkuaiset, sokeri, rosmariini ja gini monitoimikoneeseen tai tehosekottimeen. Käytä konetta kunnes seos on vaahtoutunut.
  3. Sekoita keskenään loppu tonicvesi ja liivateseos. Kaada seos nauhana, monitoimikoneen käydessä marjavaahtoon.
  4. Jaa seos annoslaseihin ja anna hyytyä vähintäin puoli tuntia viileässä.
  5. Koristele rosmariinilla ja pakastekarpaloilla.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Napue Cranberry Gin & Tonic -vaahto

Sinun täytyy kommentoidaksesi.