Napue Cranberry Gin & Tonic -vaahto
Tämä unelmankevyt aikuisten jälkiruoka sopii juhla-aterian raikkaaksi päätökseksi.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Kevyt
- Maidoton
Ainekset
- 3 dl pakastekarpaloita
- 2 kananmunan valkuaista
- 1 - 1 ½ dl tomusokeria
- 1 rkl silputtua, tuoretta rosmariinia
- 1 dl tonicvettä
- ½ dl giniä (Napue)
- 4-5 liivatetta
Valmistusohje
- Pehmitä liivatteet kylmässä vedessä ja sulata ne 1/2 dl tonicvesitilkkaan. Liivatteen määrä rippuu käytettävissä olevasta hyytymisajasta.
- Pane jäiset kapalot, valkuaiset, sokeri, rosmariini ja gini monitoimikoneeseen tai tehosekottimeen. Käytä konetta kunnes seos on vaahtoutunut.
- Sekoita keskenään loppu tonicvesi ja liivateseos. Kaada seos nauhana, monitoimikoneen käydessä marjavaahtoon.
- Jaa seos annoslaseihin ja anna hyytyä vähintäin puoli tuntia viileässä.
- Koristele rosmariinilla ja pakastekarpaloilla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Napue Cranberry Gin & Tonic -vaahto