Paahdettu palsternakkalevite
Palsternakkalevitteellä voit korvata rasvapohjaisen levitteen.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 400 g palsternakkaa
- 1 rkl rypsiöljyä
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
- ½ dl vettä
- 100 g maustamatontatuorejuustoa
Valmistusohje
1. Kuori ja leikkaa palsternakka ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet uunipannulle, pirskota päälle öljyä ja mausta kevyesti. Paahda uunissa 225 asteessa 20 minuuttia tai kunnes viipaleet tuntuvat pehmeiltä.
2. Soseuta veden kanssa ja jäähdytä seos. Sekoita palsternakkasose tuorejuuston kanssa tasaiseksi tahnaksi. Tarjoa levitteenä.
Lisää reseptejä:
Palsternakkakeitto Palsternakkasämpylät Ruoka.fi: Palsternakkatikut ja sinappidippi
Kommentoi
Kommentoi juttua: Paahdettu palsternakkalevite