Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Paahdettu palsternakkalevite

Palsternakkalevitteellä voit korvata rasvapohjaisen levitteen.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

  • 400 g palsternakkaa
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • ½ dl vettä
  • 100 g maustamatontatuorejuustoa

Valmistusohje

1. Kuori ja leikkaa palsternakka ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet uunipannulle, pirskota päälle öljyä ja mausta kevyesti. Paahda uunissa 225 asteessa 20 minuuttia tai kunnes viipaleet tuntuvat pehmeiltä.

2. Soseuta veden kanssa ja jäähdytä seos. Sekoita palsternakkasose tuorejuuston kanssa tasaiseksi tahnaksi. Tarjoa levitteenä.

Lisää reseptejä:

Palsternakkakeitto Palsternakkasämpylät Ruoka.fi: Palsternakkatikut ja sinappidippi


Kommentoi

Kommentoi juttua: Paahdettu palsternakkalevite

Sinun täytyy kommentoidaksesi.