Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Piparjuurikerma

Piparjuurikerma on helppo ja maukas kastike suolatulle tai savustetulle kalalle.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Piparjuurikerma:

  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 rkl kuohukermaa
  • 1 rkl wasabi-tai piparjuuritahnaa

Valmistusohje

Piparjuurikerma tehdään helposti näin:

  1. Sekoita ainekset, vatkaa vaahdoksi ja tarjoa kastikkeenna suolatun tai savustetun kalan kanssa.

Kokeile myös muita maukkaita kastikereseptejä: Piparjuuri-valkokastike Limettihollandaise Kananmuna-sinappikastike Ruoka.fi: Vuohenjuusto-jogurttikastike


Kommentoi

Kommentoi juttua: Piparjuurikerma

Sinun täytyy kommentoidaksesi.