Raikas kaalisalaatti

Raikas kaalisalaatti 

30
min
4 annosta
alle 30 min
Keräkaali on rapsakka salaattikasvi. Piristä salaattia hapokkaalla omenalla. Salaatti valmistuu alle puolessa tunnissa.

Ainekset

noin 500 g valko- tai punakaalia
1–4 omenaa (koosta riippuen)

KASTIKE

2 dl luonnonjogurttia
1 rkl sitruunamehua
1 rkl hunajaa
ripaus valkopippuria ja inkivääriä

PINNALLE

saksanpähkinöitä tai kuivattua sipulia

Valmistusohje

1. Leikkaa kaali ohuenohuiksi suikaleiksi ja omenat ohuiksi viipaleiksi.

2. Sekoita kastike kaalisilpun joukkoon.

3. Kaada kaaliseos tarjolle. Asettele omenaviipaleet joukkoon ja ripottele pinalle joko pähkinärouhetta tai kuivattua sipulia.

Lisää reseptejä:

Kaali-pähkinäcaesar
Hedelmäinen kaalisalaatti
Coleslaw-kaalisalaatti
Ruoka.fi: Punajuuri-kaalisalaatti

Kotiliesi toimitus
Jorma Marstio/Otavamedia