Raparpericrumble
Raparpericrumble on pinnalta rapsakka paistos, johon voi käyttää kaura- tai kookoshiutaleita. Raparpericrumble tarjotaan jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Kasvis
Ainekset
Raparperit:
- 1 l raparperikuutioita
- 2,5 dl kookos- tai ruokosokeria
- 2 tl kardemummaa
- voita voiteluun
PINNALLE
- 100 g voita
- 1 dl kookos- tai ruokosokeria
- 1 dl vehnäjauhoja
- 2 dl kaura- tai kookoshiutaleita
Valmistusohje
Raparpericrumble leivotaan helposti näin:
1. Voitele piirakkavuoka tai 6annosvuokaa. Levitä pohjalleraparperit, kardemumma ja sokerit. Kypsennä 15 minuuttia200-asteisessa uunissa
2. Nypi rasva, sokeri ja kuivataineet keskenään. Ripotteleraparperiseoksen päälle ja kuorruta noin 15 minuuttia. Tarjoa raparpericrumble jäätelön, kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.
Vinkki: Raparperin pakastaminen – säilö runsas raparperisato helposti ja nopeasti talteen
Lue myös Anna.fi: Raparperi hurmaa jäätelössä, fetapaistoksessa, marenkikakussa – Tässä ovat kesän ihanimmat makeat ja suolaiset raparperireseptit!
Kommentoi
Kommentoi juttua: Raparpericrumble