Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Ravunpyrstökaviaari

Moderni yhdistelmä perinteistä sillikaviaaria ja tuhtia katkarapucocktailia on raikas herkku, johon kirjolohenmäti tuo mukavaa suutuntumaa.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

  • 1 prk ( 100 g) kirjolohen mätiä
  • 2 prk (à noin 200 g) ravunpyrstöjä suolaliemessä
  • 1 iso punasipuli
  • 1 iso nippu tuoretta tilliä
  • 400 g ranskankermaa
  • ripaus suolaa ja rouhittua
  • mustapippuria

Lisäksi

  • ohut- tai varrasleipiä

Valmistusohje

1. Anna mädin sulaa rauhassa jääkaapissa yön yli. Valuta mäti ja ravunpyrstöt jääkaapissa huolella.

2. Kuori punasipuli ja hienonna tillin kanssa. Sekoita ravunpyrstöjen joukkoon sipulit, tilli ja ranskankerma. Lisää lopuksi joukkoon nokarelusikallinen mädistä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

3. Nostele ainekset sekaisin. Tarjoile tahna lopun mädin kanssa alkupalana leipästen kera.

Ohje: Kaisa Liski

Lisää reseptejä: Rapuceviche Siika-raputartar Ruoka.fi: Rapuhyytelö


Kommentoi

Kommentoi juttua: Ravunpyrstökaviaari

Sinun täytyy kommentoidaksesi.