Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tonnikalahapankorput

Tonnikalahapankorput ovat helppo herkku vaikkapa jouluksi. Ne maistuvat erinomaisesti ruotsalaisen julmust-juoman kanssa.

Ainekset

Hapankorput

  • tummia hapankorppuja

Tonnikalatahna

  • 1 tlk tonnikalaa öljyssä
  • 1½ dl yrttimaustettua ranskankermaa
  • 1 rkl karkeaa dijoninsinappia
  • ½ dl sitruunamehua
  • ripaus mustapippuria
  • 1 tl sormisuolaa
  • 1 tl sokeria

Koristeeksi

  • tuoretta salviaa
  • kapriksia

Valmistusohje

Tonnikalahapankorput tehdään helposti näin:

1. Tee tahna.  Pane ainekset monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen ja pyöräytä tahnaksi.  Tarkista suola.

2. Puolita hapankorput. Pane jokaiselle palalle lusikallinen tonnikalatahnaa. Koristele salvianlehdellä ja parilla, kolmella kaprismarjalla.

Katso myös: Herkutellaan lämpimillä leivillä viikonloppuna!

Katso myös Anna.fi/ruoka: Lämpimät voileivät sopivat evääksi töihin tai iltapalaksi kotiin – 5 erinomaista ohjetta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tonnikalahapankorput

Sinun täytyy kommentoidaksesi.