Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vesimeloni-mansikkasalaatti

Vesimeloni ja mansikka ovat raikkaita ja herkullisa kesäsalaatin raaka-aineita. Molemmat myös viihtyvät fetajuuston seurassa. Koverrettua melonin kuorta voi käyttää salaatin tarjoilukulhona.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • ½ vesimeloni
  • ½ l mansikoita
  • 2 syöntikypsäö avocadoa
  • kourallinen villirucolaa
  • 3 rkl vahvaa minttua
  • 200 g fetaa tai muuta lampaanmaitojuustoa
  • ½ dl hyvää oliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 tl sormisuolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl hunajaa

Valmistusohje

 

  1. Kuori meloni ja paloittele hedelmäliha. Voit myös tehdä melonista palloraudalla palloja.
  2. Perkaa ja viipaloi mansikat. Halkaise avocadot, poista kivet, viipaloi tai kuutioi hedelmä. Sekoita ainekset keskenään
  3. Lisää oliiviöljyn joukkoon sitruunamehu, mustapippuri, suola ja hunaja. Sekoita hyvin.
  4. Kääntele kastike meloni-mansikka-avokadosalaatin joukkoon ja murenna päälle fetajuusto. Lisää lopuksi joukkoon kourallinen rucolaa ja silputtua tuoretta minttua.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vesimeloni-mansikkasalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.