Aves con chiles (Lintua chilin kera)
- Gluteeniton
Ainekset
- 500 g broileria (tai kalkkunaa)
- 3-4 meksikolaista poblano chiliä
- 1 iso punasipuli
- 2-3 rkl öljyä
- 1 tölkki kermaviiliä
- 200 g cheddarjuustoa
- suolaa, mustapippuria
Valmistusohje
- Paloittele kypsä liha 1-2 cm leveiksi paloiksi. Jos käytät rintafileitä, paloittele ne ja ruskista nopeasti pannulla. Poista chileistä kaikki siemenet ja pilko palot. Kypsennä hienonnettu punasipuli. Lisää kanapalat, chilit, juusto ja kermaviili. Hämmennä, kunnes juusto sulaa. Mausta.
- Anna muhia vartin verran. Tarjoa meksikolaistyyppinen ruoka keitetyn riisin kanssa.
- Poblano chili on meksikolaisten täytettäväksi suosima ja maultaan paprikaa polttavampi chili, jota ei saa Suomesta. Sen asemesta käy 1/4-1/2 chilipippuria ja maun mukaan paprikaa.
- Timo Knuuttila, Helsinki
Kommentoi
Kommentoi juttua: Aves con chiles (Lintua chilin kera)