Couscoussalalaatti
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 5 annosta
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- ½ l vettä
- 1 tl suolaa
- 250 g täysjyväcouscousryynejä
- 5 rkl sitruunamehua
- 2 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- rouhittua mustapippuria
- 1 ruukku persiljaa
- 1 ruukku ruohosipulia
- ½ ruukkua minttua
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
- puolikas kurkku
- 1 ruukku rucolaa
Valmistusohje
1. Valmista couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Kiehauta vesi, lisää suola ja couscous-ryynit. Nosta kattila liedeltä ja anna hautua kunnes vesi on imeytynyt ryyneihin.
2. Sekoita joukkoon sitruunamehu, öljy ja rouhi joukkoon pippuria. Hienonna yrtit ja lisää couscousiin.
3. Halkaise tomaatit ja kuutioi kurkku. Kääntele couscousin joukkoon varovasti tomaatit, kurkut ja rucolanlehdet. Sekoita ja anna maustua ennen tarjoilua.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Couscoussalalaatti