Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Italialainen munakas

Italialainen munakas täytetään kirsikkatomaateilla ja tarjotaan raikkaiden versojen sekä paahdettujen pinjansiementen kera. Nauti lisänä rapeakuorista leipää.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
2  annosta

Ainekset

Italialainen munakas:

  • 4 kpl kananmunaa
  • 1 rasia versoseosta tai mizunaa
  • ½ dl raastettua parmesaanijuustoa
  • 1 tilkka kermaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • kirsikkatomaatteja
  • pinjansiemeniä
  • balsamisiirappia

Valmistusohje

Italialainen munakas valmistuu näin nopeasti ja helposti:

1. Riko munat kulhoon, sekoita joukkoon parmesaaniraaste, kerma, suola ja pippuri. Lisää puolet versoseoksesta mukaan.

2. Puolita kirsikkatomaatit. Kaada munakasseos pannulle, lisää kirsikkatomaatit. Paista kunnes munakas on hyytynyt.

3. Paahda pannulla pinjansiemeniä hetki. Sekoita versoseoksen joukkoon öljyä.

4. Leikkaa italialainen munakas annospaloiksi, asettele lautasille. Lisää munakkaan viereen tai päälle öljyistä versoseosta. Ripottele sen päälle pinjansiemeniä ja balsamisiirappiraitoja.

Katso myös: Osaatko valmistaa munakkaan? Näin onnistut varmasti – katso 5 parasta ohjetta

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Mehevän munakkaan salaisuus ja 36 munakasreseptiä


Kommentoi

Kommentoi juttua: Italialainen munakas

Sinun täytyy kommentoidaksesi.