Reseptit

Kalaleivät

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

  • 20 viipaletta saaristolaisleipää tai gluteenitonta leipää

Täyte

  • 250 g graavisuolattua lohta tai kirjolohta
  • 100 g sulatettuja katkarapuja
  • 200 g tillillä maustettua tuorejuustoa (Viola)

koristeluun

  • 100 g graavisuolattua lohta tai kirjolohta
  • 100 g isoja, kuorittuja katkarapuja
  • tilliä

Valmistusohje

Kalaleivät

1. Leikkaa leipäviipaleista pyöreällä muotilla leipäsiä.

2. Pyöräytä lohi, ravut ja tuorejuusto tahnaksi. Voitele leipäpalat runsaasti tahnalla. Aseta kaksi leipäpalaa päällekkäin. Korista leivät kalalla, ravuilla ja tillihapsuilla.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kalaleivät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.