Karitsankyljykset
Karitsankyljykset ovat pikaruokaa parhaimmillaan. Mausta karitsankyljykset rosmariinilla tai timjamilla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Karitsankyljykset
- noin 16 karitsankyljystä
- (valkosipuli)voita tai öljyä
- 6 valkosipulinkynttä
- 1 rkl soijakastiketta
- kourallinen rosmariinia
Valmistusohje
1. Ota karitsankyljykset huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen paistamista. Varaa ruokailijalle neljä lihaisaa kyljystä.
2. Ruskista kyljykset valkosipulien kanssa tai valkosipulivoissa. Lisää joukkoon soija, pippuria ja rosmariini. Tarjoa karitsankyljykset heti, vaikka hörytetyn kukkakaalin ja parsakaalin kanssa. Mausta kaalinkukinnot sitruunavoilla ja sitruunatimjamilla.
Katso myös nämä karitsareseptit:
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Kiran keittiössä – karitsaa kaikilla mausteilla
Kommentoi
Kommentoi juttua: Karitsankyljykset