Katkarapucouscous
- Maidoton
Ainekset
- 2 ½ dl couscous-ryynejä
- 3 dl kiehuvan kuumaa vettä
- 1 tl suolaa
- tilkka öljyä
- 2 pss herne-maissi-paprikapakasteseosta
- 500 g katkarapuja
- kirsikkatomaatteja
- kourallinen silputtua minttua
- 2 silputtua kevätsipulinvartta
- puolikas kurkku
kastike:
- 1 dl öljyä
- puolen sitruunan mehu
- rouhittua mustapippuria
- 2 puristettua valkosipulinkynttä
Valmistusohje
- Sekoita kastikeainekset maustumaan. Sulata katkaravut lävikössä.
- Kiehauta vesi, suola ja öljy. Lisää joukkoon ryynit. Ota kattila liedeltä ja anna seoksen turvota. Lisää herne-maissi-paprikaseos jäisenä ryynien joukkoon. Lisää kastike sellaisenaan tai siivilöitynä. Sekoita joukkoon sulatetut katkaravut, kuutioitu kurkku, silputtu minttu ja kevätsipuli sekä halkaistut tomaatit.
- Tarjoa ateriana tai alkuruokana.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Katkarapucouscous