Reseptit

Katkarapucouscous

Ainekset

  • 2 ½ dl couscous-ryynejä
  • 3 dl kiehuvan kuumaa vettä
  • 1 tl suolaa
  • tilkka öljyä
  • 2 pss herne-maissi-paprikapakasteseosta
  • 500 g katkarapuja
  • kirsikkatomaatteja
  • kourallinen silputtua minttua
  • 2 silputtua kevätsipulinvartta
  • puolikas kurkku

kastike:

  • 1 dl öljyä
  • puolen sitruunan mehu
  • rouhittua mustapippuria
  • 2 puristettua valkosipulinkynttä

Valmistusohje

Katkarapucouscous
  1. Sekoita kastikeainekset maustumaan. Sulata katkaravut lävikössä.
  2. Kiehauta vesi, suola ja öljy. Lisää joukkoon ryynit. Ota kattila liedeltä ja anna seoksen turvota. Lisää herne-maissi-paprikaseos jäisenä ryynien joukkoon. Lisää kastike sellaisenaan tai siivilöitynä. Sekoita joukkoon sulatetut katkaravut, kuutioitu kurkku, silputtu minttu ja kevätsipuli sekä halkaistut tomaatit.
  3. Tarjoa ateriana tai alkuruokana.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Katkarapucouscous

Sinun täytyy kommentoidaksesi.