Linssi-juurekset
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
Ainekset
- 2 dl mustia belugalinssejä
- vettä
- suolaa
- 400 g juurespaloja
- voita tai öljyä
- 2 rkl siirappia tai hunajaa
- 1 tl inkivääriä
- 1 tl pomeranssin kuorta
- kalkkunan paistoliemi tai
- 5 dl vettä ja kasvisfondia
- 2 tähtianista
Valmistusohje
1. Pane linssit kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen ja keitä 10 minuuttia. Valuta siivilässä.
2. Kuullota juurespalat rasvassa pannulla. Lisää mausteet ja kalkkunan paistoliemi tai vesi sekä fondi ja linssit. Keitä, kunnes neste on haihtunut ja juurekset ovat juuri ja juuri pehmeitä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Linssi-juurekset