Reseptit

Linssi-juurekset

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 2 dl mustia belugalinssejä
  • vettä
  • suolaa
  • 400 g juurespaloja
  • voita tai öljyä
  • 2 rkl siirappia tai hunajaa
  • 1 tl inkivääriä
  • 1 tl pomeranssin kuorta
  • kalkkunan paistoliemi tai
  • 5 dl vettä ja kasvisfondia
  • 2 tähtianista

Valmistusohje

Linssi-juurekset

1. Pane linssit kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen ja keitä 10 minuuttia. Valuta siivilässä.

2. Kuullota juurespalat rasvassa pannulla. Lisää mausteet ja kalkkunan paistoliemi tai vesi sekä fondi ja linssit. Keitä, kunnes neste on haihtunut ja juurekset ovat juuri ja juuri pehmeitä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Linssi-juurekset

Sinun täytyy kommentoidaksesi.