Reseptit

Lohi-couscoussalaatti

Ainekset

  • 200 g kylmäsavustettua lohta
  • 2 ½ dl couscosia
  • 3 dl kiehuvaa vettä
  • 2 tl kalafondia
  • 1 kurkku
  • 3 kevätsipulinvartta
  • 1 nippu tilliä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • ripaus mustaapippuria

koristeluun:

  • salaatinlehtiä

Valmistusohje

Lohi-couscoussalaatti
  1. Leikkaa lohiviipaleet ohuiksi paloiksi.
  2. Pane suurimot kulhoon ja kaada päälle kiehuva vesi ja kalafondi. Anna nesteen imeytyä couscousiin 10 minuuttia.
  3. Kuori kurkku ja leikkaa se vinoiksi suikaleiksi, silppua sipulinvarret ja tilli.
  4. Pane turvonneiden suurimoiden joukkoon kasvikset, kalapalat, öljy ja mausteet sekoittaen.
  5. Kumoa salaatti salaatinlehtien päälle tarjoiluastiaan ja tarjoa heti.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Lohi-couscoussalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.