Lohiruusukkeet
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 20 annosta
- Kevyt
Ainekset
- 1 pkt kylmäsavulohiviipaleita
- 1 pkt gouda-viipaleita
- 1 pkt tillituorejuustoa
- 1 nippu tuoretta tilliä
- ½ sitruunan mehu
- ripaus sokeria
- ripaus capreja, silputtuna
Valmistusohje
Levitä yksittäin lohiviipale alustalle ja laita päälle puolitettu goudaviipale.
Sekoita keskenään tuorejuusto, silputtua tilli, sitruunan mehu, sokeri ja silputut caprit.
Levitä sekoitetta lohi-goudaviipaleiden päälle ja rullaa. Leikkaa rulla keskeltä kahtia, jolloin niistä muodostuuu ns. ruusukkeita.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lohiruusukkeet