Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Marianne-browniet

Minttusuklaiset browniet ovat karkinmakeita suupaloja, jotka saavat makean ystävän haltioitumaan.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
35  annosta

Ainekset

Marianne-browniet:

  • 150 g tummaa suklaata
  • 150 g voita
  • 2.5 dl sokeria
  • 3 munaa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 150 g Marianne Crush -rakeita

Valmistusohje

Marianne-browniet leivotaan näin:

  • tällä ohjeella tulee noin 40 pientä  palaa
  • valmistusaika 45 minuuttia
  1. Sulata suklaapalat ja voi mikrossa. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita hieman jäähtynyt voisuklaaseos munavaahtoon. Lisää joukkoon jauhot, vanilja ja piparminttusuklaarakeet.
  2. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan, mitat noin 23 x 30 cm. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä ja pane yöksi jääkaappiin. Leikkaa pieniksi paloiksi. Jos haluat, voit koristella pinnan sulatetulla ja kermatilkalla ohennetulla suklaalla.

Lue myös: Minttusuklaiset mokkapalat

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Leivo pellillinen piirakkaa tai kakkua – nämä suolaiset ja makeat peltileivonnaiset vievät kielen mennessään


Kommentoi

Kommentoi juttua: Marianne-browniet

123

Ei onnistunut ollenkaan. Tein ohjeen mukaan eikä kypsynyt millään. Oli uunissa tunnin jonka jälkeen en jaksanut enää odottaa vaan piti ottaa juokseva taikina pois uunista.

Anni

Täydelliset tahmeat browniet, avain on juurikin antaa olla yön yli jääkaapissa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.