Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Marinoidut punajuuret

Ainekset

  • 18 pientä punajuurta
  • vettä
  • kruunutilliä

liemi:

  • 2.5 dl valkoviinietikkaa
  • 2.5 dl vettä
  • 1.5 dl sokeria
  • 1 rkl korianterinsiemeniä
  • kahden appelsiinin kuori suikaloituna

Valmistusohje

 

1. Pese punajuuret, pane ne kuorineen kiehuvaan veteen ja keitä noin 20 minuuttia.

2. Kaada vesi pois ja kuori punajuuret tölkkiin. Lisää joukkoon kruunutilliä.

3. Pane liemen raaka-aineet kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.

4. Kaada liemi tölkkiin, sulje tölkit ja anna niiden jäähtyä huoneenlämmössä. Vie jäähtyneet punajuuret kylmään.

Tarjoa punajuuria esimerkiksi liharuokien lisukkeena, leivän päällä ja juustojen kera.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Marinoidut punajuuret

Sinun täytyy kommentoidaksesi.