Reseptit

Munakassushi

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

täyte:

  • 250 g lehtipinaattia
  • öljyä
  • 1 tl soijakastiketta

munakas:

  • 6 munaa
  • 6 rkl vettä
  • ripaus suolaa tai soijakastiketta
  • ripaus valkopippuria

Valmistusohje

Munakassushi

1. Huuhdo pinaatti ja poista paksut lehtiruodit. Pane lehdet kiehuvaan veteen ja kiehauta pari minuuttia. Kaada siivilään ja jäähdytä kylmällä vedellä. Purista lehdet kuiviksi. Lisää öljyä ja soijaa.

2. Sekoita munat, vesi ja mausteet. Kuumenna pannulla ensin tilkka öljyä ja kaada ohut kerros munakasseosta. Levitä pinnalle pinaattia. Kääri munakas rullaksi pannun toiseen laitaan. Lisää öljyä ja kaada toinen kerros munakasseosta pannulle, täytä pinaatilla ja kääri. Tee samalla tavoin toinen munakasrulla.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Munakassushi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.