Munaton makaronilaatikko
Tämä makaronilaatikko syntyy ilman kananmunaa. Makaronilaatikon nesteenä käytetään veteen sekoitettua hyla-maitojauhetta.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Munaton makaronilaatikko:
- 3 dl tummia makaroneja
- 250 g paistijauhelihaa
- 2 tl öljyä
- 5 dl vettä
- 2.5 dl rasvatonta maitojauhetta (hyla-)
- 0.5 tl suolaa
- 0.3 tl valkopippuria
Valmistusohje
Munaton makaronilaatikko valmistuu näin.
- Keitä tummat makaronit noin 10 minuuttia. Huuhtele lävikössä. Ruskista jauheliha kevyesti teflonpannussa.
- Sekoita jauheliha makaronien kanssa uunivuoassa. Sekoita vesi, maitojauhe ja mausteet ja kaada vuokaan.
- Kypsennä makaronilaatikkoa 175 asteessa noin 1 tunnin ajan.
Vinkki: Tarjoa makaronilaatikko allergiselle sopivien keitettyjen tai höyrytettyjen kasvisten kanssa.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Mac’n’cheese
Kommentoi
Kommentoi juttua: Munaton makaronilaatikko