Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pinaattiohukaiset

Pinaattiletut on arjen suosikki ja erityisesti lasten lemppari. Parhaat pinaattiletut valmistuvat itse tehden.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Pinaattiletut:

  • 200 g pinaatinlehtiä tai pussi pakastepinaattia
  • 2 kpl kananmunaa
  • 5 dl maitoa
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • suolaa

Valmistusohje

Pinaattiohukaiset valmistuvat näin helposti:

1. Höyrytä huuhdotut pinaatinlehdet pehmeiksi kattilassa ja leikkaa silpuksi tai sulata pakastepinaatti.

2. Vatkaa hetki munia ja sekoita aineksista lettutaikina. Lisää pinaatti. Paista taikinasta suurehkoja pinaattilettuja ja pidä letut  lämpimänä tarjoiluun asti.

3. Pinaattilettujen kanssa maistuu raejuusto ja hunaja tai puolukkahillo. Jos haluat annoksesta ruokaisamman keitä pinaattiohukaisten kaveriksi perunoita tai tee perunamuusi.

Vinkit: Pinaattiohukaiset onnistuvat sekä tuoreesta että pakastepinaateista. Pinaattilettuihin saa vaihtelua erilaisilla täytteillä, katso: Pinaattiletut x 6 – katso herkulliset täytevaihtoehdot ja saat vaihtelua ruokapöytään!

Lue myös Anna.fi: Näin valmistuvat  täysjyväpinaattiletut ja kalatäyte


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pinaattiohukaiset

Sinun täytyy kommentoidaksesi.