Reseptit

Raparperijäädyke

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

  • 4 kananmunan keltuaista
  • 1 dl tomusokeria
  • 500 g raparperisosetta (Pirkka)
  • 4 dl kuohukermaa

Valmistusohje

Raparperijäädyke
  • valmistusaika 20 minuuttia
  • jäätymisaika 1 vrk

1. Vaahdota keltuaiset ja sokeri kuuman vesihaudekattilan päällä. Ota seos liedeltä ja lisää raparperisose.

2. Vaahdota kerma ja sekoita se raparperiseokseen. Kaada jäädykevuokaan, pieniin annosvuokiin tai paperitötteröihin. Jäädytä pakastimessa ainakin seuraavaan päivään.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Raparperijäädyke

Sinun täytyy kommentoidaksesi.