Reseptit

Suklaamarengit

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
40  annosta

Ainekset

  • 50 g taloussuklaata
  • 4 valkuaista
  • 2 dl sokeria
  • 1 rkl maissijauhoja
  • 1 tl väkiviinaetikkaa

Valmistusohje

Suklaamarengit

 

  1. Raasta suklaa. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri pienissä erissä. Mittaa sekaan maissijauhot ja etikka. Vatkaa, kunnes vaahto on kovaa ja kiiltävää. Sekoita vaahtoon suklaaraaste.
  2. Pursota vaahto leivinpaperille ja paista 100-asteisessa uunissa noin tunti. Jätä marengit kuivumaan uunin jälkilämpöön.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Suklaamarengit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.