Reseptit

Suklaapiilo

Ainekset

täyte:

  • 100 g tummaa suklaata

kermaa

kakkutaikina

  • 1 pakkaus sitruunamuffinssaineksia
  • 2 dl vettä

Valmistusohje

Suklaapiilo
  1. Valmista täyte vähintään tuntia ennen leipomista.Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita suklaa tasaiseksi ja lisää joukkoon kerma. Kaada täyte jääkuutioastiaan ja pakasta ainakin tunnin ajan.
  2. Kuumenna uuni 200-asteeseen. Voitele ja korppujauhota kuusi korkeaa leivosvuokaa, pientä uunikestävää vuokaa tai muffinssivuokaa. Voit käyttää myös paperivuokia. Ohuita paperivuokia on hyvä asettaa kaksi päällekkäin.
  3. Kaada kakkujauhe kulhoon. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lusikoi puolet taikinasta vuokiin. Irrota jäätyneet suklaapalat ja aseta yksi suklaakuutio kuhunkin vuokaan. Peitä suklaa kakkutaikinalla. Kypsennä noin 20 minuuttia, kunnes kakkuset ovat kypsiä.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Suklaapiilo

Sinun täytyy kommentoidaksesi.