Reseptit

Suppilovahvero-porokeitto

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 3 dl suppilovahveroita
  • 50 g savuporoleikkelettä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 8 dl vettä
  • 2.5 dl Flora kuohua
  • 1 Fond du Chef kasvisliemi annosrasia
  • 2 rosamunda perunaa
  • 200 g savuporo-tuorejuustoa
  • 1 dl parmesan-juustoa, raastettuna
  • ripaus mustapippuria
  • ripaus ruohosipulia
  • oliiviöljyä paistamiseen

Valmistusohje

Suppilovahvero-porokeitto

Paista ja pilko suppilovahverot. Pilko savuporoleikkeleet ja rosamunda-perunat pieniksi kuutioiksi. Raasta parmesan-juusto.

Kuullota kattilassa kuutioitu sipuli ja valkosipulin kynnet pienessä määrässä oliiviöljyä. Lisää pienityt suppilovahverot, peruna- ja savuporokuutiot. Lisää vesi ja Fond du chef kasvisliemi-annosrasia.

Anna kiehua keskilämmöllä n. 20 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmenneet ja lisää kerma. Keitä vielä keittoa miedolla lämmöllä ja lisää vähitellen savuporo-tuorejuusto. Lisää lopuksi parmesan-raaste ja mustapippuri.

Koristele keitto halutessasi ruohosipulilla, suppilovahveroilla ja savuporokuutioilla.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Suppilovahvero-porokeitto

Sinun täytyy kommentoidaksesi.