Suppilovahvero-porokeitto
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
- 3 dl suppilovahveroita
- 50 g savuporoleikkelettä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 8 dl vettä
- 2.5 dl Flora kuohua
- 1 Fond du Chef kasvisliemi annosrasia
- 2 rosamunda perunaa
- 200 g savuporo-tuorejuustoa
- 1 dl parmesan-juustoa, raastettuna
- ripaus mustapippuria
- ripaus ruohosipulia
- oliiviöljyä paistamiseen
Valmistusohje
Paista ja pilko suppilovahverot. Pilko savuporoleikkeleet ja rosamunda-perunat pieniksi kuutioiksi. Raasta parmesan-juusto.
Kuullota kattilassa kuutioitu sipuli ja valkosipulin kynnet pienessä määrässä oliiviöljyä. Lisää pienityt suppilovahverot, peruna- ja savuporokuutiot. Lisää vesi ja Fond du chef kasvisliemi-annosrasia.
Anna kiehua keskilämmöllä n. 20 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmenneet ja lisää kerma. Keitä vielä keittoa miedolla lämmöllä ja lisää vähitellen savuporo-tuorejuusto. Lisää lopuksi parmesan-raaste ja mustapippuri.
Koristele keitto halutessasi ruohosipulilla, suppilovahveroilla ja savuporokuutioilla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Suppilovahvero-porokeitto