Tahmeat herkkupullat
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 15 annosta
- Kasvis
Ainekset
- noin puolet 5 dl:n pullataikinasta (katso linkki ohjeesta)
Täyte
- noin 200 g Nutella-suklaa-pähkinälevitettä
- 150 g suklaahippuja
Pinnalle
- kananmunaa
- kinuskikastiketta pursosta
Valmistusohje
Tahmeat herkkupullat ovat ihanan makeita vuokapullia, jotka täytetään suklaa-pähkinälevitteellä ja suklaalla ja kruunataan kinuskikastikkeella.
1. Valmista ja kohota pullataikina ohjeen mukaan. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Sivele taikinalevylle Nutella-levitettä. Ripota päälle suklaahippuja ja kääri levy rullaksi. Leikkaa paloiksi. Jaa palat isoihin paperivuokiin ja kohota noin 15 minuuttia.
2. Voitele pullat munalla ja paista 250 asteessa kymmenisen minuuttia. Valuta jäähtyneille herkkupullille kinuskikastiketta.
Kokeile myös muita ihania pullareseptejä:
Sitruunapitko
Mustikkapullat
Mantelihyrrät
Ruoka.fi: Tahmapullat
Kuva: Riikka Hurri/OM-arkisto
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tahmeat herkkupullat