Reseptit

Täytetyt letut

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 1 l valmista lettutaikinaa

täyte:

  • 1 tlk säilöttyä lohta tai tonnikalaa
  • ½ purjo
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 3 persiljanoksaa
  • 1 dl kevytmajoneesia
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • (200 g raejuustoa)

koristeluun:

  • kirsikkatomaatteja
  • persiljaa

Valmistusohje

Täytetyt letut
  1. Paista letut pannulla.
  2. Valmista täyte. Halkaise ja huuhtele purjo ja leikkaa se silpuksi valkosipulinkynnen ja persiljan kanssa. Sekoita purjo-persiljasilppu kalan ja majoneesin (sekä raejuuston) kanssa. Mausta mustapippurilla.
  3. Nosta täytettä ruokalusikan avulla letuille ja sulje letut nyyteiksi cocktailtikuilla. Koristele kirsikkatomaateilla ja persiljalla.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Täytetyt letut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.