Tonnikalapizza
Tonnikalapziza saa ihanaa makua punasipulista, valkosipulista ja oliiveista. Myös tuore paprika sopii hyvin yhteen tonnikalan kanssa.
Ainekset
pohja:
- 2.5 dl vettä
- 20 g hiivaa
- 1 rkl öljyä
- veitsenkärjellinen suolaa
- 6 dl vehnäjauhoja
täyte:
- 4 rkl tomaattipyreetä
- 4 dl tomaattimurskaa
- 1 punasipuli
- valkosipulinkynttä
- 6 rkl viipaloituja oliiveja
- (paprika)
- 200 g säilyketonnikalaa
- 2 tl oreganoa
- 0.5 tl mustapippuria
- 10 rkl juustoraastetta
Valmistusohje
1. Sekoita hiiva haaleaan veteen, lisää muut aineet ja alusta taikina. 2. Kohota taikinaa peitettynä vähintään puoli tuntia. Viipaloi sillä välin muut ainekset. 3. Jaa taikina neljään osaan ja kauli litteiksi pohjiksi. 4. Levitä pohjille tomaattipyreetä ja tomaattimurskaa. Lisää täytteet, mausteet ja juustoraaste. 5. Paista tonnikalapizzaa 250 asteessa noin 10 minuuttia. Tarjoa tonnikalapizza vihreän salaatin kanssa.
Lue myös: Täydellinen pizza – italialainen pizzamestari paljastaa salaisuudet
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tonnikalapizza